lördag 7 juni 2014

Kapitel 12

Angelina har blivit slarvigare och slarvigare med skolan. Istället för att gå i skolan så skolkar hon och gör bus. Många av dagarna kommer polisen och tar henne. Hon har fått utegångsförbud flera gånger och IG i skolan. När Angelina kommer hem från skolan struntar hon i läxorna och spelar istället datorspel.




Eight har ingen aning om vad hon vill jobba med. Hon har provat massor av olika saker men vet inte riktigt vad hon vill. På dagarna hjälper Eight sin mamma att passa barn och hon tycker att det är riktigt roligt. Det enda hon är säker på är att hon vill jobba med andra simmar.


Hanna har äntligen fyllt 19 och tagit studenten! Nu är hon en ungdom och redo för livet. Hanna vet direkt att hon vill flytta så fort hon kan och försörja sig på sin häst Sleipner. Hon köper första bästa tomt ute på landet och bygger ett litet hus från grunden och ett litet stall. Du kommer kunna följa Hanna på hennes egen blogg!

Hanna Anna McCullen. Ungdom.
Prydlig, Ensamvarg, Älskar kylan, Atletisk, Ryttare


Det är dags för Calypso att fylla år och bli vuxen! Nu är han äntligen rumsren och kan några olika trick. 



Snart är det dags för Eight att gifta sig! Eight drömmer om ett stort vackert bröllop med massor av blommor och en stor tårta! Sophie har hjälp Eight att bestämma kläder och dekorera. Nu är det bara att vänta! 


Nu har Benjamin också fyllt 65! Men han ska inte pensionera sig än, inte förrän Eight har en fast inkomst så att hon kan försörja familjen.


"NU RÄCKER DET ANGELINA! NU ÅKER DU RAKT TILL INTERNATSKOLA!" Benjamin och Sophie var så arga på Angelina. Dem orkade inte mer och skickade henne till en prydlig internatskola för hopplösa barn där allt handlar om gott uppförande. Dagen efter kom en limousin och hämtade henne.


Nu när Angelina har åkt till internatskola så gjorde Benjamin och Jacob om Jacobs rum så att det blev lite mer personligt för Jacob. Men Jacob kände att något saknades. Därför köpte han en bur och en liten ödla som han döpte till Callian






Även Eight gjorde om sitt rum. Eller gjorde om kan man kanske inte riktigt säga... Sophie och Benjamin har bytt rum så att Eight kan få det stora sovrummet mittemot barnrummet nu när hon ska gifta sig med Kim och han ska flytta in.




Även om man är gammal betyder det inte att man är för gammal för lite myspys! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar