lördag 24 maj 2014

Kapitel 2

Familjen fick just veta att Mary McCullen är dräktig och ska få ett litet föl. På eftermiddagen red Sophie ner till ridcentret och köpte en stilig hingst vid namn Rambo




Sophie har dejtat en del och träffat olika män, men ikväll ska hon träffa någon som känns väldigt rätt. Det är Sophies gamla arbetskamrat Benjamin Sambo. Dem känner varandra ganska bra men redan från början sa det bara klick mellan dem! Sophie och Benjamin känner varandra väldigt bra efter att ha pratat, ätit och druckit kaffe. Benjamin börjar flörta med Sophie. Sophie är väldigt smickrad och kysser honom. Han kysser henne tillbaka! Sophies hjärta hoppar små glädjeskutt. 




Mitt i all kärlek fölar Mary och får en liten flicka. Sophie har inte en blekaste aning om vad den lilla hästflickan ska heta. Benjamin säger direkt "Maggie, hon ska heta Maggie". Det lilla stoet döpt till Maggie och får egenskaperna Odresserad, Modig och Prydlig



Efter att ha kollat så att hästflickan är frisk och att Mary mår bra fortsatte Sophie och Benjamin med sin kärleks relation. Lite myspys blev det oxå. Benjamin har dock börjat oroa sig för att Sophie är gravid, men Sophie är helt lugn. Hon är inte gravid, eller!?




Idag fyllde Maggie år, vilket firades med hästmüsli som Sophie själv lagat. Först tänkte Sophie sälja Maggie på grund av att hon hade för lite tid men i sista sekund insåg Sophie att hon inte hade hjärta att sälja henne. Så Maggie bor kvar. Maggie tränas till hopphäst och det går än så länge bra. 




Mitt i natten vaknar Sophie och mår väldigt illa. Hon går in på toaletten och väntar i TVÅ TIMMAR innan hon kräks. Hon skickar ett sms till Benjamin och går och lägger sig igen. Men hon har lite svårt att sova, tänk om hon är gravid?? 




Sophie mår otroligt dåligt och åker till läkaren. Hon rider dit på Mary eftersom hon behöver ut och röra lite på sig så att hon inte blir tjock. Sophie får diagnosen influensa och får genast en spruta. Sprutan hjälper men hon är öm i armen i ett par dagar. 



När Sophie ska delta i en tävling med Mary går det bra och dom ligger två:a, men ungefär i mitten av tävlingen börjar Sophie må sjukt illa och avbryter. På vägen hem köper hon ett graviditetstest. Väl hemma går hon in på toaletten och testar. Dem två minuterna när testet undersöker och fastställer svaret känns som två TIMMAR. Hon hör piper som betyder att det är klart och vänder långsamt på testet. På den lilla skärmen är en glad gubbe. Hon är gravid! Vad ska hon säga till Benjamin? Hon börjar föreställa sig ett liv med Benjamin och en liten dotter.



DET BRINNER! Som tur var hann Benjamin släcka elden innan något allvarligt hände. 



Sophie bjöd hem Benjamin när det började brinna, men nu när det har slutat kan hon göra det hon egentligen skulle. Fria till honom!
"Benjamin, jag älskar dig mer än något annat. Jag har aldrig älskat någon såhär och jag vill dela resten av mitt liv. Vill du gifta dig med mig?" Benjamin blev rent till sig och nickade stelt. Han nickade stelt och stammade fram "J-j-ja. Jag älskar dig Sophie!" Sophie blev överlycklig och kramade honom hårt.


På morgonen när Sophie vaknar känner hon ett sjukt sug efter något... Något frisk, sött, vattnigt... Hon kör till affären för att kolla om dem har något som kan passa. När hon kommer till frukt och grönsakshyllorna ser hon honom. Han ligger där, bland dom andra och är så perfekt, rund och grön. Han är den vackraste vattenmelon hon sett. Sophie köper honom och direkt när hon kommer ut döper hon honom till Max och äter upp honom!



Familjen McCullen, klockan 04:37. Sophie föder och Benjamin har ett smått inte-nu-jag-vill-sova-anfall... Babyn blev en flicka och döptes till Eight då hon föddes exakt klockan åtta. Hon har fått sin mammas unika hår, mammas ögon och pappas ansikte. Sophie har köpt några mycket stiliga kläder till henne. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar