söndag 25 maj 2014

Kapitel 6

Sophie kände värkarna komma. "Babyn kommer!" ropade hon till Benjamin. Man tycker att Benjamin borde fixa detta ganska bra nu efter 2 barn, men icke så nicke...





Sophie fick tvillingar! En flicka som döptes till Angelina och en pojke som fick heta Jacob. Angelina fick egenskaperna Konstnärlig och Tungsovare medans Jacob fick Ivrig och Modig.
Eight gick upp på sitt rum efter att ha nattat Hanna och såg att alla hennes leksaker var borta och istället stod där ett piano! Hon ville väldigt gärna testa det men klockan var mycket och både Hanna och tvillingarna sov. 



Jacob och Angelina har blivit småbarn! Jacob har fått mammas ansikte och Angelina har fått pappas. Båda har fått mammas ögon men ingen vet var det blonda håret kommer ifrån... ??
Eight livslånga önskan är att bli en världsberömd kirurg. Men först och främst siktar hon på bra betyg i skolan och att ta kör lektioner. 


Eight har fått tonårshumör och skolkade från skolan. Hon fick skäll av Benjamin och var tvungen att hjälpa till mer hemma.
Angelina och Jacob har fått vars en låtsaskompis av någon försvunnen tant. Angelina fick en manlig kompis som hon döpte till Trasan och Jacob fick en kvinnlig som han döpte till Plutten



Benjamin bokar en resa för honom, Sophie och Eight så att dem kan koppla av lite. Dem åker till Kina för det är den billigaste resan. 
Eight skulle behöva lite avkopplingen nu när hon har tonårshumör och Benjamin har hört talas om en galant lösning. Meditation! Han har bokat kurser åt Eight och nu behöver dem bara åka! 



Eight går på en liten shopping runda. Till mamma köper hon recept på Wok och vårrullar, till pappa ett tält, till sig själv en bok om kampsport och till dem små, Hanna, Angelina och Jacob en bok, "Jimmy Sprocket och drakgrottan". Sedan tar hon och köper lite lunch, hon är väldigt sugen på vegitarisk dim sum! 


Äntligen hemma igen! Under resan blev Eight av med sitt tonårshumör och uppnådde nivå 3 inom kampsport. Hon köpte även med saker så att hon kan öva hemma. 
Eight vill spela instrument efter skolan så Sophie anmälde henne. Imorgon händer något speciellt... Hanna fyller nämligen tio!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar