söndag 25 maj 2014

Kapitel 7

Dem små barnen är så sjukt söta! Snart ska Hanna börja skolan och Sophie och Benjamin har redan hittat en bra skola. Tyvärr är det en internat skola men hon kommer nog att trivas bland barn med samma intressen som hon. 





Hanna har äntligen blivit tio år! Hon började se dåligt och fick glasögon. Hennes egenskaper är AtletiskRyttareÄlskar kylan. Hennes favoriter är GredelinCountryVarm macka. Hon vill skrivas in på internat skolan Dribbeldunks idrottsakademi och det ska hon få oxå. 






Inatt fick Hanna sova i en gammal sovsäck på Eights rum. Sophie och Benjamin hade helt glömt bort att hon skulle ha en säng, men eftersom hon skulle åka till idrottsakademin nästa dag var det inte lönt att köpa en ny säng. 
Sophie och Benjamin har redan börjat planera Hannas födelsedagspresent när hon blir 15 år. Hon ska få en egen häst! Och som hemkomst present ska dem göra vid hennes rum.
Eight vill väldigt gärna lära sig köra bil. Hon tänkte fråga mamma, men mamma är så upptagen med Angelina och Jacob. Och hon vet inte hur hon ska prata om det med pappa. Hon och pappa är inte särskilt nära varandra. Kanske är just det ett bra sätt för dem att komma närmre varandra!?


Eight har lärt sig att köra! På torsdag eftermiddag på kärleksdagen kom hennes körkort hem på posten. Hon bad mamma att lära henne köra. Pappa var hemma med Angelina och Jacob eftersom han ändå var ledig.
På morgonen åkte Hanna till idrottsakademin. Hela familjen saknar henne och hon saknar dem med. På kvällen ringde hon hem till Sophie och berättade att hon trivdes och redan hade fått ett par kompisar!


Eight har sparat ihop till en egen bil! Hon har länge spanat in en i hennes favoritfärg, brunt! När hon äntligen fick råd köpte hon den direkt! Nu blir det inget mer cyklande, skjutsande eller skolbuss! "WOHOO FRIHET!


Eight har träffat Kim Pank i skolan och är störtkär! Det började med att dem båda var väldigt bra kompisar och till och med bästisar! Eight började tycka om Kim mer än bara som bästis. Hon bjöd hem honom och berättade var hon kände. Kim erkände att han känner likadant! 
Kims telefon ringer och det är hans mamma. Han måste hem, hans mormor har precis dött. Han kramar Eight hejdå och åker hem. Eight ser genom rutan på bilen att Kim gråter. 
Ett par dagar senare frågar Eight om Kim vill bli hennes pojkvän efter skolan. Han svarar att han ska tänka på det, mest för att retas, och följer med henne hem. Precis innan han ska gå kysser han henne och säger: 
"Klart jag vill vara din pojkvän Eight, jag älskar dig!
Eight blir rent till sig och gråter glädjetårar så fort Kim har åkt.


Tyvärr så kom Eights tonårshumör tillbaka... Men nu vet hon hur hon ska hantera det på bästa sätt. Kampsport!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar