lördag 24 maj 2014

Kapitel 4

En snöig vintermorgon var det dags för Sophie och Eight att fylla år. Sophie skulle ge sig in i livet som vuxen, och Eight skulle bli ett stort skolbarn. Fast Sophie var ledsen eftersom Benjamin jobbat så mycket och missat nästan hela Eights småbarns år. Men den dagen fick hon veta anledningen! 
"Sophie, jag vet att jag har jobbat jättemycket dem senaste åren och att det har varit jobbigt för dig. Men det finns en anledning. Jag har hittat ett hus i staden Riverview, och vi åker imorgon!"
Benjamin visste hur ledsen Sophie blev av att bo på gården efter först Annas, och sen Marys död så han hade jobbat massor och köpt ett fint hus i en stad LÅÅÅNGT borta, vid namn Riverview. Dem packade resten av dagen och tidigt på morgonen dagen efter åkte dem hela vägen till Riverview och deras mycket ståtliga hus! 




"Men älskling! Hur i hela friden har vi fått råd med detta??"
Sophie var totalt chockad över det GIGANTISKA huset dem just köpt. 
"Ingen har velat köpa huset av någon anledning, så priset sänktes. Min kusin som är mäklare kunde oxå ge det lite billigare. Sen var det bara att jobba, jobba och jobba." Benjamin log och kramade om hela familjen. Sen utbrast Eight"Jag vill ha mina födelsedagspresenter nu!". Både Benjamin och Sophie skrattade och kom på att dem hade glömt ge presenter till Eight. Men dem hade köpt en leksaks spis, en gunghäst och ett staffli. 




Benjamin McCullen. Vuxen. Partner: Sophie McCullen.
Egenskaper: Modig, Karismatisk, Arbetsnarkoman, Händig, Bra på att kyssas. 
Favoriter: Inde, Jordnötssmör och marmelad, Svart
Barn: Eight McCullen




Detta är Eight McCullen. Hennes föräldrar Sophie McCullen och Benjamin McCullen är två helt olika personer och hon är en total blandning mellan dem. Hon har fått sin mammas unika hår- och ögon-färg och sin pappas ansikte. Hon är väldigt genialisk men lite galen, och lite av en virtous. Hon älskar tofukorv och vill ha det varje dag. Nästan hela hennes rum går i kryddbrunt och hon lyssnar ofta på vissångare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar