söndag 25 maj 2014

Kapitel 10

Hanna är ute och går när hon ser en enhörning! Hon går fram till den och blir riktigt bra vän med den. Hon glömmer helt bort tiden och polisen kommer och hämtar henne. Hon var ute alldeles för länge och fick utegångsförbud. Men skolbalen är ju imorgon! Hon bönade och bad pappa om ursäkt, och hon hade kvar utegångsförbudet men hon fick gå på studentbalen som ett undantag.






Benjamin har uppnått nivå tio inom affärer och är nu en Mäktig mäklare. Nu säljer han hur precis som sin kusin och familjen får mer och mer pengar.






Imorgon, på lördag dagen efter skolbalen fyller Sophie 65! Hon fasar för sin födelsedag. Inte vill hon fylla 65. Hon har ju inte uppnått nivå tre inom banskötare än! Och minst av allt vill hon dö... Även om hon inte dör imorgon så kommer den närmre och närmre...






Eights bil har blivit stulen! Eight är jättearg! Hon hade ju själv sparat ihop till den där bilen! Med tanke på att hon är galen är allt och alla misstänkta!





Idag är det dags för skolbalen! Eight fick ersättning för sin bil och köpte en ny. Hanna red till skolbalen och Eight tog sin nya bil. På vägen hem tog det lite för lång tid för Hanna att rida hem, trots att hon galopperade. hon fick skäll av pappa, men inget straff. Eight gick med Kim och under dansen träffade Hanna Wilmer och blev kär. Dem dansade och umgicks resten av kvällen.

'
Hanna blev utsedd till balens drottning och fick en vacker krona med sig hem!






"Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran Sophie idag..." sjöng hela familjen i kör och Calypso han ylade med. Sophie blåste ut ljusen på tårtan. Nu är hon 65 år... Men hon ska inte pensionera sig, än!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar