söndag 25 maj 2014

Kapitel 8

Sommaren har äntligen kommit till Riverview! Sophie tar en liten promenad med Angelina i det fina vädret. Detta är ju sista dagen hon kan göra det, imorgon fyller Angelina och Jacob år, och då blir dem för stora för vagnen! 





Detta är Angelina McCullen. Hon är en glad tioåring. Hon är en riktig bokmal, sover riktigt tungt (tungsovare) och är väldigt konstnärlig av sig. Hon älskar färgen rosa! Hon är lik sin pappa i ansiktet, men har mammas ögonfärg. Hennes hårfärg har ingen någon aning var den kommer ifrån...





Detta är Jacob McCullen. Han är helt olik sin tvilling Angelina McCullen. Han har fått mammas ansikte och ögonfärg, men samma sak med hårfärgen, inget vet var den blonda hårfärgen på både Angelina och Jacob kommer ifrån... Han är väldigt modig men lite ivrig och älskar hundar (hundperson)! Han ÄLSKAR färgen vit!






Idag ska Eight på utflykt med skolan. Angelina har börjat dansa balett och Jacob har börjat med scouterna
Dagarna räknas ner hos familjen McCullen! Men vad räknar dem på då? Jo, dem räknar hur många dagar det är tills Hanna fyller 15 och kommer hem! Sophie har redan hittat två hästar, nu ska hon bara bestämma vilken
Jacob önskar sig jättemycket en hund och Benjamin ska köpa en valp till honom imorgon när det är slappardagen!
På fredag är det skolbal! Eight har köpt nya kläder och dem måste provas! När hon ändå håller på kan hon ju oxå prova olika frisyrer. 
Eight hoppas att Kim ska bjuda ut henne, men det har han inte gjort än så imorgon på slappardagen ska Eight bjuda hem honom och fråga om han vill gå på balen med henne.     Hanna ska oxå gå på balen, för hon kommer hem på torsdag, dagen innan balen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar